Viialan Vesi ja Lämpö Oy / Tarkastus-Expertit 

Ota yhteyttä

Öljysäiliön tarkastus ja puhdistus koko Suomen alueella

Viialan Vesi ja Lämpö Oy / Tarkastus-Expertit on Pirkanmaalla Akaassa toimiva firma, joka toimii jo neljännessä polvessa. Tarjoamme asiakkaillemme öljysäiliön tarkastus-, raskasöljysäiliön tarkastus-, bensiinisäiliöin tarkastus- ja kemikaalisäiliöiden tarkastus- ja huoltotyöt sekä monipuoliset LVI-työt ja kuljetuspalvelut pitkällä kokemuksella koko Suomen alueella.

 

Öljysäiliöntarkastuskalustomme on nykyaikainen ja toimiva. Sillä varmistamme täysin puhtaan työnjäljen asiakkaillemme. Asiakaskuntamme pitää sisällään niin kuntia, kaupunkeja, yritysasiakkaita, tehtaita, valtionkonttoreita, voimalaitoksia kuin kotitalouksiakin. 

Toteutamme vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla:

 • öljysäiliöiden asennustyöt
 • öljypoltintyöt
 • öljysäiliön huoltotyöt
 • öljysäiliöiden tarkastukset
 • öljysäiliöiden puhdistukset
 • raskasöljysäiliöiden tarkastukset
 • raskasöljysäiliöiden puhdistukset
 • LVI-urakoinnit
 • bensiinisäiliöiden puhdistukset
 • bensiinisäiliöiden tarkastukset
 • vaihtolavakuljetukset
 • kappaletavarakuljetukset
 • ADR-kuljetukset
 • öljyn hätätoimitukset
 • vanhojen säiliöiden purkutyöt
 • vanhojen säiliöiden käytöstäpoistot.

Mitä tahansa öljysäiliöihin, raskasöljysäiliöihin, bensasäiliöihin tai kemikaalisäiliöihin liittyvää sinulla onkaan mielessäsi, voit kääntyä ammattilaisen puoleen joko soittamalla tai sähköpostilla. Päivystämme 24 h vuoden jokaisena päivänä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Meiltä myös ilmainen konsultointikäynti.

Teemme kaikki polttonestesäiliöiden ja kemikaalisäiliöiden puhdistukset, tarkastukset ja korjaukset, ja kauttamme saat myös uudet säiliöt ja niiden asennuksen koosta riippumatta aina 1000 m³ asti. Hoidamme säiliötyöt omakotiasukkaista yrityksiin, tehtaisiin ja voimalaitoksiin. Asiakkaitamme löydät nettisivultamme. Teemme säiliön tarkastukset ja puhdistukset koosta riippumatta koko Suomen alueella. Hoidamme kaikki työhön kuuluvat toimet omalla kalustollamme. Ilmainen konsultointikäynti kuuluu palveluumme.

 

Olipa projektisi iso tai pieni, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme oman näkemyksemme työn suunnittelusta ja toteutuksesta. Lue lisää öljyntoimituksista täältä!

 • Tarjoamme myös höyrytyspalvelua liikkuvalla kalustolla: 3 kpl kuorma-autoja varustettu maansulatukseen rakennus-, silta- ja rautatieverkostotyömaille. Myös lämpölaitoksille ja tehtaille varalämmöntuotto.
 • Myös LVI-työt ovat kuuluneet palveluumme yli 50 vuoden ajan. Kesämökistä sairaalaan ja aina sille välille sijoittuvat LVI-työt.
 • Kaivinkonepalvelut 12 t telakoneella ja maa-ainessiirrot ja lavettikuljetukset.
 • Vabe-elementtitoimitukset puoliperäyhdistelmällä.
 • VR-Transpoint massatavaralogistiikkakuljetukset täysperäyhdistelmillä.
 • Yrityksellämme on Euroopan yhteisön liikenneluvat.
  Meiltä löytyvät myös SGS-sertifioimat ympäristö- ja laatujärjestelmät ISO 9001 ja ISO 14001.

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Asiakastyytyväisyys ja luottamus

Toimintamme perusperiaatteena ja tavoitteena on täysi asiakastyytyväisyys. Yksikin tyytymätön tai pettynyt asiakas on meille liikaa ja syy oman toimintamme rehelliseen arviointiin.

 

Asiakkaidemme luottamus osaamiseemme, toiminnan laatuun ja tehokkuuteen on erittäin korkealla tasolla, ja näin haluamme jatkossakin olevan.

 

Luottamuksen ansiosta ja sen avulla luomme pitkiä ja kestäviä asiakassuhteita, ja olemme asiakkaillemme oman toimialamme ensisijainen ykköstoimittaja. Olemme tästä hyvin kiitollisia ja otettuja, ja sitoudumme jatkossakin toimimaan lupaustemme ja tehtyjen sopimusten mukaisesti. Olemaan luottamuksen arvoisia.

 

Osaava henkilöstömme

Hyvät työsuoritteet saavutetaan ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökuntamme avulla. Työntekijämme ovat halukkaita oppimaan uutta ja kehittymään muuttuvien asiakastarpeiden ja -odotusten mukaisesti.

 

Laitetekniikka ja työmenettelyt kehittyvät jatkuvasti meidänkin toimialoillamme, ja me olemme alamme kehityksessä mukana. Tai tarkemmin ajatellen, emme ainoastaan ole kehityksessä mukana, me haluamme olla laitetekniikan ja osaamisen terävintä kärkeä.

 

Yritysjohto antaa osaamisen jatkuvalle kehittämiselle täyden tuen ja kannustaa myös henkilöstä omaan aktiivisuuteen tietojen ja taitojen hankkimisessa.

Ota yhteyttä

Ympäristön ja turvallisuuden huomiointi

Ympäristöstä ja työturvallisuudesta huolehtiminen ja haitallisten ympäristövaikutusten ehkäisy on luonnollinen osa toimintaamme ja sisäistä ohjeistustamme.

 

Kaikissa toimeksiannoissamme ja työtehtävissämme ennakoimme mahdollisen ympäristö- tai henkilövahinkoon liittyvän riskin. Varautuminen ja ennakointi on ympäristön ja turvallisuuden kannalta paras suojakeino. Ei liene sattumaa, että näin toteutettu suunnittelu on samalla myös paras tae työn laadukkaalle ja tehokkaalle suorittamiselle ja sen onnistumiselle.

 

Jaamme osaavan henkilökuntamme kautta asiakkaillemme tietoa ja opastusta heidän toimintaansa mahdollisesti liittyvistä ympäristö- ja turvallisuusriskeistä, joka myöskin edesauttaa vahinkojen ennaltaehkäisyä.

 

Kalustovalinnoissamme otamme teknisten vaatimusten lisäksi aina huomioon myös kaluston ympäristönsuojeluun ja työturvallisuuteen liittyvät näkökohdat.

 

Ympäristövahingon sattuessa

Toimialallamme ei kaikista varotoimista huolimatta ole mahdollista aina ja ikuisesti välttyä ympäristövahinkojen syntymiseltä. Tällaisissa tilanteissa on ratkaisevan tärkeää, että työn suorittava yritys ja sen henkilöstö ovat vastuunsa kantavia, tunnollisia ja osaavia. Meillä on kyky ja halu välittömiin vahingon rajoitustoimiin, ja esimerkiksi saastuneen maa-aineksen poistoon. Me emme piilota ja peitä tapahtunutta, vaan otamme välittömästi tarvittavat viranomaiset mukaan ohjaamaan, valvomaan ja arvioimaan korjaustyön kelvollista suorittamista.

 

Yrityksemme toimintaan liittyvässä jätteidenkäsittelyssä toimimme ainoastaan alan ammattilaisten kanssa. Jätekirjanpitomme, siihen liittyvine lajike-, määrä- ja käsittelytapatositteineen, on aukoton osoitus aiheeseen liittyvien lakien ja asetusten toteuttamisesta.

 

Meidän ajattelutavassamme ympäristövahinko ei tarkoita yksinomaan öljyn tai muun kemikaalin ajautumista maaperään tai muualle luontoon. Myös raskaiden koneiden ja laitteiden käyttäminen ja usein väistämättömät kaivuutyöt jättävät jälkensä, jotka hoidetulla alueella ovat ympäristövahinkoon rinnastettava kauneusvirhe. Työn hyvällä suunnittelulla ja oikealla kalustovalinnalla voimme rajoittaa tämän kaltaiset vahingot minimiin. Emme myöskään jätä jälkeemme kaaosta, vaan siivoamme jälkemme niin, että ympäristön palautuminen alkuperäiseen tilaansa olisi mahdollisimman täydellistä.

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Viialan Vesi ja Lämpö Oy / Tarkastus-Expertit 

Y-tunnus: 0157750-6

info@vvloy.fi

 Pihlajatie 1,

    37830 Akaa

 

Veli Niemi

044 567 9219

veli.niemi@vvloy.fi

 

Jani Saren, työnjohto

Omakotitalouksien kevytöljytyöt, höyrypalvelut, raskasöljysäiliöt

045 840 8436

jani.saren@vvloy.fi

Verkkolaskutusosoite:

 

Nimi: Viialan Vesi ja Lämpö Oy
Y-tunnus: 0157750-6
Laskutusosoite: 003701577506001
Operaattori: 003721291126/Maventa

 

Paperilaskut:
Viialan Vesi ja Lämpö Oy
PL 74332
00021 LASKUTUS

Tietosuojaseloste Öljyntoimitukset